ALL 4 ALL Transport B.V.

Tunnel highway

Open sollicitatie

Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren transporteur die ons team kan versterken. Als transporteur bent u verantwoordelijk voor het vervoeren van goederen en producten van punt A naar punt B. Het laden, vervoeren en lossen van goederen behoort tot uw taken, waarbij punctualiteit en zorgvuldigheid van groot belang zijn.

Als transporteur bij ons bedrijf heeft u een sleutelrol in het behouden van de goede reputatie van onze organisatie. Klantvriendelijkheid en een professionele omgang met klanten zijn daarbij essentieel. Tevens dient u te beschikken over uitstekende rijvaardigheid en een gedegen kennis van de verkeersregels. Daarnaast bent u in staat om op zelfstandige basis te werken en heeft u bewezen stressbestendig te zijn.

Onze organisatie biedt u een afwisselende en verantwoordelijke functie met veel zelfstandigheid en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. U zult werken met moderne voertuigen en werkt binnen een dynamisch en gemotiveerd team. Bent u de geknipte kandidaat voor deze functie en klaar voor een nieuwe uitdaging? Aarzel dan niet om uw cv en motivatiebrief naar ons op te sturen. Wij kijken ernaar uit om uw sollicitatie te ontvangen en u mogelijk binnenkort als onze nieuwe transporteur te mogen verwelkomen.

Reageer hieronder via het contact formulier.

Contactteer ons

  Logo

   

  ALL 4 ALL Transport B.V.

   

  +31 (0)6 438 864 62
  +31 (0)6 274 433 44
   
  Paterswal 8, 7693 TC Sibculo
  all4alltransportbv@gmail.com

  Overige gegevens:

  NIWO: 36592
  KvK: 80227376
  BTW: NL.8615.95.750.B01